91

Cerc catehetic – demonstrativ la Parohia Coşereni I

Publicat în urmă cu 2 ani, în Cosereni I, de
Marţi, 21.06.2016, la Parohia Coşereni I s-a susţinut cercul catehetic lunar cu tema „Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel”. Ora catehetică a fost foarte frumos structurată de preotul paroh Marin Sebastian care a reuşit să fixeze informaţii importante despre cei doi corifei ai Bisericii noastre.

Cei 35 de copii de la Școala Generală din localitate, însoţiţi de Domnul Profesor Mihai Marian, au fost implicaţi în procesul de predare a lecţiei, lucru ce i-a ajutat să îşi fixeze mai uşor informaţiile oferite de părintele dr. Marin Sebastian.

Din partea Protopopiatului Urziceni a fost prezent preacucernicul părintele Aurel Berbec, Protopop de Urziceni, însoţit de preacucernicul părinte responsabil cu cateheza Daniel – Mirel Minea.

La finalul orei catehetice, toţi copiii au fost au fost felicitați de părintele protopop, iar părintele paroh le-a oferit apoi dulciuri şi răcoritoare, spre încântarea tuturor.

A consemnat precucernicul preot Daniel-Mirel Minea, responsabilul catehizare parohială la nivelul Protopopiatului Urziceni
Trimite
Powered by InterChat

π 0.01875 sec - PID: 28291