104

Acțiuni de caritate la Catedrala Urziceni (loco.catedrala-urziceni)

Publicat în urmă cu 18 zile, în /d/catedrala-urziceni, de urziceni708

Și anul acesta, ca de fiecare dată în preajma marilor sărbători, credincioșii Catedralei din Urziceni au dat dovadă de altruism față de semenii lor.

Astfel, cu câteva zile înaintea sărbătorii Învierii Domnului în parohia noastră au avut loc ample manifestări cu caracter social filantropic.

Prin înfrățirea cu alte două parohii, Bițina și Hagiești, în ultimii ani credincioșii urziceneni trimit constant ajutoare confraților creștini cu posibilități reduse din aceste comunități.

De asemenea, slujitorii Catedralei împreună cu membrii consiliului parohial au vizitat cu prilejul sărbătorilor pascale o sută de familii aflate în situații dificile și le-au sprijinit cu alimente, produse de igienă și încălțăminte.

Nu au fost uitați nici copiii instituționalizați de la Complexul de Servicii Comunitare din Urziceni. Aceștia au primit pe lângă produsele amintite și cărți, fiind îndemnați să citească și să descopere universul minunat al lecturii.

Mulțumim pe această cale prietenilor noștri SC Carrefour Romania, dar și tuturor credincioșilor care au fost alături de parohia noastră și ne-au sprijinit în realizarea acțiunilor întreprinse în folosul aproapelui.

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Catedrala Urziceni
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
10
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Sfinții Împărați Constantin și Elena - Urziceni, cu hramul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena şi Sfântul Ierarh Nectarie Taumaturgul, din Protopopiatul Urziceni al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Catedrala Urziceni
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.02227 sec - PID: 15586