137

Taina încondeierii ouălor împărtășită la Catedrala din Urziceni (loco.catedrala-urziceni)

Publicat în urmă cu 18 zile, în /d/catedrala-urziceni, de urziceni708

Miercuri, 4 aprilie 2018, în Săptămâna Patimilor, copiii de la Grupul de Cateheză parohial Vlăstare Ortodoxe au avut parte de o experiență cu totul deosebită. Cu binecuvântarea Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu a fost invitată doamna Liliana Bursuc, meșter popular din Comuna Brăduleț, jud. Argeș, pentru a da un plus de trăire și simțire în preajma sărbătorilor pascale. Astfel, în tinda bisericii, pentru prima dată în parohia noastră a avut loc un atelier de încondeiat ouă. Tinerii au ascultat cu interes și au deprins tainele meșteșugului, apoi au pus în practică cele învățate. Prin această acțiune, desfășurată în anul Centenarului Marii Uniri, dorim să transmitem copiilor noștri sublimul artei populare românești și autenticitatea valorilor străbune, sporind conștiința de a le păstra și având speranța că nu vor muri niciodată.

Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Catedrala Urziceni
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
18
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Sfinții Împărați Constantin și Elena - Urziceni, cu hramul Sfinţii Împăraţi Constantin şi Elena şi Sfântul Ierarh Nectarie Taumaturgul, din Protopopiatul Urziceni al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Catedrala Urziceni
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.01744 sec - PID: 14644