308

PS Vincențiu a slujit la Denia Prohodului săvârșită la Catedrala Episcopală (loco.catedrala-inaltarea-domnului)

Publicat în urmă cu 17 zile, în /d/catedrala-inaltarea-domnului, de slobozia653

Vineri, 6 aprilie 2018, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a săvârşitla Catedrala „Înălţarea Domnului” din Slobozia Denia Prohodului, împreună cu unsobor de preoţi şi diaconi.

La slujbă au participat numeroşi credincioşi, care s-au rugat și au cântatimnul prohodului Domnului. La sfârşitul Deniei, Preasfințitul Părinte Episcop,preoţi şi credincioşi, au săvârşit procesiunea în jurulCatedralei Episcopale cu Sfântul Epitaf, o pânză pe care este pictată punereaîn mormânt a Mântuitorului. După ce toţi credincioşii au trecut pe sub SfântulEpitaf, a fost aşezat pe Sfânta Masă, unde va rămâne până la PrazniculÎnălţării Domnului.

În încheiere, Preasfinţitul Părinte Episcop Vincenţiu a ţinut un cuvânt deînvăţătură în care a evidenţiat semnificaţia patimilor şi morţii Domnuluinostru Iisus Hristos, pentru fiecare dintre noi, îndemnând credincioşii lapregătire sufletească și trupească pentru întâmpinarea praznicului ÎnvieriiDomnului, chezăşia mântuirii noastre. Preasfinția Sa a apreciat și lăudatimplicarea tuturor credincioșilor în cântarea Prohodului Domnului și aîncurajat acest gest de comuniune în rugăciune, dar și în fapte deîntrajutorare a aproapelui.


Mai multe formate de scriere poți găsi dând click aici.
Cum trebuie să scrii: ca să vezi:
(text încadrat între steluțe) *italic înclinat* italic înclinat
(text precedat și urmat de câte 2 underline) __bold îngroșat__ bold îngroșat
(text între paranteze drepte, urmat imediat de adresa link, între paranteze rotunde) [TEXT](http://www...) (dacă dai click pe "TEXT", ești condus către adresa link) TEXT
(semnul exclamării, urmat imediat de descrierea imaginii între paranteze drepte, urmată imediat de adresa imaginii, între paranteze rotunde) ![DESCRIERE](http://www...) (imagine inclusa în text - vezi imaginea recomandată, scoasă de la adresa indicată)
(o steluță și un spațiu înaintea rândului) * element listă 1
* element listă 2
* element listă 3
  • element listă 1
  • element listă 2
  • element listă 3
(text precedat și urmat de câte 2 ~) ~~text tăiat~~ text tăiat
(text precedat de 2 #) ## subtitlu

subtitlu

Detalii despre site-ul: Catedrala Inaltarea Domnului - Slobozia
Favorit pentru
< 100
utilizatori rețea
Online
4
pe acest site
Site-ul oficial Parohia Catedrala Inaltarea Domnului, din Protopopiatul Slobozia al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.
Marchează între favoritele tale siteul Catedrala Inaltarea Domnului - Slobozia
Creează-ți propria pagină de informare în acest domeniu, aici! Participă cu informația ta, care poate fi utilă celorlalți!
Creează și Promovează

π 0.01983 sec - PID: 29544